Welkom,


Namens het bestuur van de EHBO vereniging Keijenborg van harte welkom op onze eigen site! Voeg deze site toe aan uw favorieten en kom af en toe even voorbij om de laatste wijzigingen te bekijken!

De EHBO vereniging Keijenborg is opgericht in oktober 1951. We zijn een kleine, laagdrempelige vereniging die vrijwilligers met een geldig EHBO diploma de mogelijkheid biedt het certificaat geldig te houden tegen lage contributie. Om het certificaat geldig te houden komen we 1 x per maand tijdens de oefenavond bij elkaar, dit gedurende 8 x per jaar (wintermaanden). Dit doen we op maandagavond van 19:30 tot 21:30uur in Dorpshuis De Horst - St. Janstraat 6 - Keijenborg.

Hierbij oefenen we op basisvaardigheden, theorie, veel praktijkoefeningen, maar ook wordt er regelmatig samengewerkt met lotusslachtoffers, volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Kent u de 5 basisregels van de EHBO nog?
1. Let op gevaar (veiligheid)
2. Ga na wat er gebeurd is en wat het slachtoffer mankeert
3. Stel het slachtoffer gerust (zorg voor beschutting)
4. Zorg voor professionele hulp
5. Help het slachtoffer op de plaats waar u hem aantrof

Kijkt u rustig even rond en bij vragen kunt u contact met ons opnemen.

Bent u in het bezit van een geldig EHBO diploma en wilt u zich aansluiten bij onze vereniging dan kan dat, neemt u hiervoor contact op met Dorie Tolkamp (tel. 0575-462923) of mail naar ehbo.keijenborg@hotmail.nl.

Met vriendelijke groeten, 
EHBO Keijenborg